Information för tillresande personal

Behöver du hjälp med bokning av lokaler eller annan teknik kontaktar du Ewa Gustafsson som arbetar med utbildningsservice vid Umeå universitet i Skellefteå.

Hitta hit

Campus Skellefteå är beläget vid E4-brons södra broände, se karta.

Lokaler

På Campus i Skellefteå finns förutom Umeå universitet även Luleå tekniska universitet. Umeå universitet har egna undervisningslokaler i C-huset. Det finns 3 stora lärosalar och 4 grupprum. Sal C102 är utrustad för videokonferens, fast monterad videoprojektor kopplad till en stationär dator. Fasta dataprojektorer finns i samtliga föreläsningssalar, det finna även möjlighet att låna en bärbar dator. I D-huset, som ligger precis bredvid, finns tillgång till datasalar.

Vid beställning av salar kontaktar ni administratör Ewa Gustafsson som finns i entréplanet i C-huset.

Att tänka på

Nyckel till arbetsrummet finns att kvittera ut hos oss på studentexpeditionen. Ska ni vistas i huset före 07.00 och/eller efter 17.00, eller under helg, behöver vi få koda in ett passerkort i vårt passersystem. Kontakta oss på studentexpeditionen så hjälper vi till med detta.

Campusbiblioteket Skellefteå

Campusbiblioteket finns i Forumhuset på området. Tel: 0910-58 53 45.

Parkering

Det finns en stor parkering mellan E-huset och Campushallen samt garage under C-huset. Parkeringsbiljett finns att hämta hos oss på studentexpeditionen. Vi debiterar i efterhand er institution.

Restaurang och café

Två caféer och två restauranger finns på campusområdet.


Sidansvarig: Frida Fjellström

Utskriftsversion

Kontaktinformation

Campus Skellefteå
931 87 Skellefteå 

Besöksadress
Bockholmsvägen 23, Skellefteå

Tel:  0910-78 72 13

Kontaktformulär